Salata de penne cu ton

de ionix in Salate, 10 Feb 2010 | 5864 vizualizari

 

o salata care trebuie mancata pe loc :D nu e buna a doua zi :p

 

INGREDIENTE

  • 400 g penne
  • 200 ml iaurt
  • 2 galbenusuri
  • 400 g ton (eu am pus ton din conserva)
  • 200 g porumb dulce
  • 1 morcov mare
  • 2 catei de usturoi
  • zeama de la o lamaie
  • o lingura cu mustar
  • sare, piper
  • 100 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de penne cu ton:

Pennele se fierb al dente si apoi se dau printr-un jet de apa rece.

Morcovul se curata si se da pe razatoarea, pe ochiurile mici.

Din cele doua galbenusuri si cele 100 ml ulei se face o maioneza.

Peste maioneza se pun: usturoiul, mustarul, zeama de lamaie, iaurtul, sare, piper si apoi se amesteca bine.

In sosul format se pune tonul si se amesteca bine.

Se adauga morcovul si porumbul dulce, care a fost strecurat si spalat, si se amesteca bine.

Compozitia formata se pune peste penne si se amesteca bine.

 Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de penne cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

rivka 1

11.02.2010, 22:13

cred ca ...din cauza frigului si a vremii mizerabile .

Teo 1

12.02.2010, 00:00

ionix 1

13.02.2010, 11:56

asa-i Rivka... si uite asa vin niste kilograme-n plus o sa ma fac rotunjoara rotunjoara

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Salata de vinete cu pasta de susan- Mutabal betinjean –specifica tarilor arabe